Publikavimo data: 2024-09-17
Skanus mėsos mišinys
Tai gardžios mišrainės receptas. Jį gaminame svečiams per šventes, visiems labai patinka ir daugelis prašo dar.
Žingsnis 1
Jautienos šonkauliukus virkite 40 minučių, sudėkite rūkytus kiaulienos šonkauliukus ir virkite dar 20 minučių.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir 3 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje, sudėkite šiaudeliais supjaustytas morkas ir pakepinkite dar 2 minutes.
Žingsnis 3
Nuluptus marinuotus agurkus smulkiai supjaustykite ir suberkite į keptuvę. Supilkite pomidorų pastą, cukrų, 300 ml vandens ir troškinkite 30 min. ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Virtą mėsą supjaustykite kubeliais, kumpį, rūkytą vištieną - griežinėliais, dešreles ir dešreles - apskritimais.
Žingsnis 5
Į sultinį sudėkite kepsnį, visą mėsą, alyvuoges, pipirus ir druską. Užvirinkite ir virkite dar 3 minutes.
Kategorijos