Publikavimo data: 2024-10-21
Skanūs naminiai suktinukai
Jau seniai praėjo laikai, kai suktinukais ir sušiais buvo galima mėgautis tik japonų restoranuose. Dabar kiekviena šiuolaikinė namų šeimininkė išmoko pasigaminti šį gardų patiekalą. Žinoma, japonų virėjų patiekalo gaminimo technologija skiriasi nuo mūsiškės, bet vis dėlto naminiai suktinukai gaunasi labai skanūs ir sotūs.
Žingsnis 1
Paimkite nori lakštą, padėkite jį ant kilimėlio, tada sudėkite ant jo ryžius ir apverskite aukštyn kojomis. Ant lapo sudėkite įdarą. Ir naudokite kilimėlį, kad susuktumėte jį į ryšulėlį. Įdarą galite rinktis savo nuožiūra: sūris, žuvis, avokadas; krevetės, sūris, agurkas ir pan.
Žingsnis 2
Pagardinkite raudonaisiais ikrais, tobiko ikrais, krevetėmis arba žuvimi. Pagal jūsų pageidavimus. Tada paimkite peilį ir supjaustykite maždaug 6-8 gabalėliais.
Kategorijos