Skanūs naminiai suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Skanūs naminiai suktinukai

Jau seniai praėjo laikai, kai suktinukais ir sušiais buvo galima mėgautis tik japonų restoranuose. Dabar kiekviena šiuolaikinė namų šeimininkė išmoko pasigaminti šį gardų patiekalą. Žinoma, japonų virėjų patiekalo gaminimo technologija skiriasi nuo mūsiškės, bet vis dėlto naminiai suktinukai gaunasi labai skanūs ir sotūs.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.72/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs naminiai suktinukai Žingsnis 1
Paimkite nori lakštą, padėkite jį ant kilimėlio, tada sudėkite ant jo ryžius ir apverskite aukštyn kojomis. Ant lapo sudėkite įdarą. Ir naudokite kilimėlį, kad susuktumėte jį į ryšulėlį. Įdarą galite rinktis savo nuožiūra: sūris, žuvis, avokadas; krevetės, sūris, agurkas ir pan.

Žingsnis 2

Skanūs naminiai suktinukai Žingsnis 2
Pagardinkite raudonaisiais ikrais, tobiko ikrais, krevetėmis arba žuvimi. Pagal jūsų pageidavimus. Tada paimkite peilį ir supjaustykite maždaug 6-8 gabalėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos