Publikavimo data: 2025-08-17
Skanus naminis kepsnys.
Kepsnys - daugelyje šalių populiarus patiekalas, kilęs iš Rusijos. Yra įvairių kepsnių variantų, tačiau skaniausiu laikomas Rusijoje sukurtas receptas.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus ir morkas, sudėkite į multicooker ir kepkite 15 minučių, pasirinkę "Kepimo" režimą. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, o bulves - kubeliais. Sudėkite mėsą prie svogūnų ir morkų ir troškinkite, kol mėsa pakeis spalvą, retkarčiais pamaišydami. Sudėkite bulves ir supilkite vandenį, sumaišytą su grietine ir pomidorų pasta. Įdėkite lauro lapą, druskos ir pipirų. Viską išmaišykite ir nustatykite "Troškinimo" režimą 1 valandai.
Kategorijos