Skanus naminis kepsnys. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Skanus naminis kepsnys.

Kepsnys - daugelyje šalių populiarus patiekalas, kilęs iš Rusijos. Yra įvairių kepsnių variantų, tačiau skaniausiu laikomas Rusijoje sukurtas receptas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Skanus naminis kepsnys. Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus ir morkas, sudėkite į multicooker ir kepkite 15 minučių, pasirinkę "Kepimo" režimą. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, o bulves - kubeliais. Sudėkite mėsą prie svogūnų ir morkų ir troškinkite, kol mėsa pakeis spalvą, retkarčiais pamaišydami. Sudėkite bulves ir supilkite vandenį, sumaišytą su grietine ir pomidorų pasta. Įdėkite lauro lapą, druskos ir pipirų. Viską išmaišykite ir nustatykite "Troškinimo" režimą 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, grybų patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, kepsnys, receptų knyga, kiaulienos kepsnys, grybų kepsnys, grybų kepsnys, bulvių vakarienė, bulvių kepsnys, bulvių kepsnys, kiaulienos vakarienė

Kategorijos