Publikavimo data: 2024-09-14
Skanūs obuolių paplotėliai
Tokius kepinius galite kepti ne tik su obuoliais, bet ir su kitais vaisiais bei uogomis. Jie vis tiek bus skanūs.
Žingsnis 1
Kiaušinius gerai sumaišykite su cukrumi.
Žingsnis 2
Supilkite kefyrą arba jogurtą ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Supilkite miltus ir išminkykite skystą tešlą.
Žingsnis 4
Obuolius sutarkuokite stambia tarka. Jei jie rūgštūs, pagal skonį įberkite cukraus.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją aliejų. Sudėkite obuolius į krūveles ir kiekvieną jų užpilkite tešla, kad gautųsi blyneliai. Kepkite blynus iš abiejų pusių.
Kategorijos