Skanus samosa su vištiena ir moliūgais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Skanus samosa su vištiena ir moliūgais

Samsa yra vienas populiariausių rytietiškų patiekalų. Jie panašūs į rusiškus pirožkus, tik yra įvairių formų. Jie kepami tandūre, tačiau žmonės juos pritaikė kepti orkaitėje ir jie yra labai skanūs. Vienas populiariausių samsa įdarų yra moliūgas ir vištiena.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Skanus samosa su vištiena ir moliūgais Žingsnis 1
Vištienos filė smulkiai supjaustykite. Smulkiais kubeliais supjaustykite trintą svogūną. Moliūgą taip pat supjaustykite nedideliais kubeliais. Visus šiuos ingredientus sudėkite į gilų dubenį. Į dubenį įdėkite sviesto, įberkite druskos ir pagal skonį įberkite likusių prieskonių. Viską gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 20 minučių.

Žingsnis 2

Skanus samosa su vištiena ir moliūgais Žingsnis 2
Paruoškite sluoksniuotos tešlos kvadratėlius ir ant kiekvieno dėkite po 2 arbatinius šaukštelius įdaro. Sandariai užspauskite visus kraštus. Tą patį padarykite su visa tešla. Tada perkelkite samtį į kepimo skardą, patepkite kiaušiniu ir, jei norite, pabarstykite sezamo sėklomis. Siųskite samosą į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių. Pasidomėkite savo orkaitės ypatumais, gali prireikti mažiau arba daugiau laiko, kad jos gerai iškeptų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos