Publikavimo data: 2024-06-08
Skanūs šoninė ir ryžiai
Gerai žinoma šoninė gali suteikti ypatingo skonio ir aromato gerai žinomiems patiekalams. Šoninė nėra lašinių rūšis, o ypatingas produktas, gaunamas penint gyvulius pagal specialią technologiją. Gyvuliai šeriami tikrais kiaulienos delikatesais, todėl jų mėsa yra ypatinga tiek sudėtimi, tiek skoniu.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite druską ir išplakite mikseriu. Šoninę supjaustykite 1 cm storio griežinėliais, o svogūną - tokio pat storio kubeliais. Pastatykite keptuvę ant ugnies, supilkite saulėgrąžų aliejų ir gerai įkaitinkite. Sudėkite plaktus kiaušinius. Kepkite atsargiai maišydami, kol kiaušinio baltymas sutirštės. Iškeptus kiaušinius mentele sudėkite į lėkštę.
Žingsnis 2
Šoninę sudėkite į keptuvę ir kepkite, kol taps traški. Sudėkite paruoštą svogūną ir kepkite, kol taps permatomas. Į svogūnus ir šoninę sudėkite virtus ryžius ir įsitikinkite, kad jie visiškai atvėso ir sutrupėjo. Švelniai maišydami kepkite ryžius 5 minutes. Įberkite druskos, pipirų, cukraus ir sojų padažo. Maišydami kepkite dar minutę. Pačioje pabaigoje sudėkite plaktus kiaušinius ir pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos