Publikavimo data: 2024-06-16
Skanus sūris ir vištienos pėdutės
Su sūriu keptos vištienos šlaunelės yra minkštos ir tiesiog ištirpsta burnoje. Šis patiekalas paprastai patiekiamas su garnyru. Kojos gali būti patiekiamos su bulvėmis arba makaronais.
Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos blauzdelę, nulupkite bulves ir supjaustykite griežinėliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Nulupkite česnaką ir pertrinkite jį per česnakų presą. Į dubenį sudėkite blauzdelę, tada nuluptas ir supjaustytas bulves, įpilkite majonezo, druskos, prieskonių ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi, sudėkite į ją blauzdą ir bulves, pabarstykite sūriu ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje 60 minučių.
Kategorijos