Skanus sūris ir vištienos pėdutės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Skanus sūris ir vištienos pėdutės

Su sūriu keptos vištienos šlaunelės yra minkštos ir tiesiog ištirpsta burnoje. Šis patiekalas paprastai patiekiamas su garnyru. Kojos gali būti patiekiamos su bulvėmis arba makaronais.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Skanus sūris ir vištienos pėdutės Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos blauzdelę, nulupkite bulves ir supjaustykite griežinėliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Nulupkite česnaką ir pertrinkite jį per česnakų presą. Į dubenį sudėkite blauzdelę, tada nuluptas ir supjaustytas bulves, įpilkite majonezo, druskos, prieskonių ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Skanus sūris ir vištienos pėdutės Žingsnis 2
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi, sudėkite į ją blauzdą ir bulves, pabarstykite sūriu ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos