Skanus triušių šurpa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Skanus triušių šurpa

Dažniausiai žodžiu "šurpa" mes suprantame sriubą. Tačiau šurpa gali būti kitokia. Tokioje šurpoje, kurią siūlome jūsų dėmesiui, yra mažai vandens, dėl to gausite ne pirmą, o antrą patiekalą. Tačiau tai visai ne trūkumas. Tokia šurpa yra ne mažiau skani ir soti nei jos "seserys". Kartu ji greičiau išverdama katile.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanus triušių šurpa Žingsnis 1
Triušieną supjaustykite dideliais gabalais. Mėsos nuo kaulų atskirti nebūtina, todėl mėsos bus daugiau.

Žingsnis 2

Skanus triušių šurpa Žingsnis 2
Supjaustykite svogūną žiedais ir pakepinkite jį puode, kol taps skaidrus, tada sudėkite triušieną ir virkite 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 3

Skanus triušių šurpa Žingsnis 3
Kol triušis kepa, supjaustykite bulves dideliais griežinėliais. Morkas ir paprikas supjaustykite vienodais griežinėliais.

Žingsnis 4

Skanus triušių šurpa Žingsnis 4
Paruoštas daržoves sudėkite į kepamą mėsą ir įpilkite vandens. Užvirkite, tada sumažinkite kaitrą iki minimalios. Troškinkite po dangčiu apie pusvalandį. Likus 5 minutėms iki numatyto laiko, įdėkite lauro lapą ir pomidorų pastą, įberkite druskos ir pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos