Publikavimo data: 2024-09-16
Skanus užkandis šventiniam stalui. Kiaušiniu įdaryti pipirai
Norėdami paruošti kiaušiniu įdarytų paprikų užkandį, paimkite didelius daržovių egzempliorius. Ryškios dėmės paviršiuje rodo, kad vaisius nėra visiškai prinokęs. Geriau nusipirkti prinokusią daržovę, nes nokinant namuose gali sutrikti jos sultingumas ir tankumas. Stiebas turi būti žalias, sausa uodega rodo netinkamą laikymą. Spalva turi būti ryški ir sodri, jei paprika blyški, vadinasi, ji jau per ilgai laikyta.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite žoleles ir įmaišykite į majonezą. Sudėkite tarkuotą sūrį.
Žingsnis 2
Paprikas pripildykite įdaro. Vidines daržovių sieneles patepkite sūrio ir majonezo mišiniu ir į paprikos vidų įmuškite kiaušinį. Likusią vietą užpildykite sūriu. Dėkite į šaldytuvą 1 valandai, kad susigertų.
Kategorijos