Publikavimo data: 2024-06-09
Skanus veršienos guliašas su bulvių koše
Veršienos guliašas su bulvių koše yra daugelio žmonių mėgstamas patiekalas. Visi prisimena gardų padažo skonį ir košės konsistenciją. Pagaminę šį patiekalą namuose sužavėsite ir suaugusiuosius, ir vaikus, nes bulvių košės dar niekas neatsisakė.
Žingsnis 1
Paruoškite guliašą: keptuvėje apie minutę pakepinkite svogūną, tada sudėkite mėsą, išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Kai mėsa bus sultinga, supilkite pomidorų padažą ir druską. Troškinkite ant silpnos ugnies 40 minučių uždengę dangčiu. Ant mėsos supilkite miltus, kad neliktų gumuliukų, viską išmaišykite ir troškinkite dar porą minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite košę: ant viryklės užkaiskite vandenį, kai užvirs, sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves, įberkite druskos ir virkite 20 minučių, kol suminkštės. Nusausinkite, sutrinkite ir supilkite pieną bei sviestą.
Kategorijos