Skanūs vištienos blauzdelės kefyre su ciberžole ir žirneliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Skanūs vištienos blauzdelės kefyre su ciberžole ir žirneliais

Vištienos blauzdelės kefyre su ciberžole ir žirneliais - šis patiekalas puikiai tinka besilaikantiems sveikos mitybos. Vištienos blauzdelės gerai virškinamos. Jos taip pat marinuojamos kefyre su prieskoniais. Todėl jie būna tokie minkšti, kreminiai ir sotūs. Vištienos blauzdelės turi daug naudingų medžiagų. Didelis baltymų kiekis tonizuoja organizmą, todėl blauzdelės gali būti įtraukiamos į išsekimo ir raumenų nepakankamumo kamuojamų žmonių racioną.
Gaminimo laikas
530 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Skanūs vištienos blauzdelės kefyre su ciberžole ir žirneliais Žingsnis 1
Paruoškite gilų dubenį ir sudėkite į jį vištienos blauzdas. Suberkite papriką, ciberžolę, druską, česnaką, svogūną ir gerai išmaišykite. Tada supilkite kefyrą, išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą nakčiai.

Žingsnis 2

Skanūs vištienos blauzdelės kefyre su ciberžole ir žirneliais Žingsnis 2
Paruoškite keptuvę, įdėkite sviesto, sudėkite vištienos blauzdas ir užpilkite marinatu. Troškinkite ant silpnos ugnies 40 minučių. Kai marinatas užvirs, apverskite blauzdas. Po 5 minučių išjunkite kaitrą. Patiekite su žirneliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos