Publikavimo data: 2025-08-18
Skanūs vištienos blauzdelės kefyre su ciberžole ir žirneliais
Vištienos blauzdelės kefyre su ciberžole ir žirneliais - šis patiekalas puikiai tinka besilaikantiems sveikos mitybos. Vištienos blauzdelės gerai virškinamos. Jos taip pat marinuojamos kefyre su prieskoniais. Todėl jie būna tokie minkšti, kreminiai ir sotūs. Vištienos blauzdelės turi daug naudingų medžiagų. Didelis baltymų kiekis tonizuoja organizmą, todėl blauzdelės gali būti įtraukiamos į išsekimo ir raumenų nepakankamumo kamuojamų žmonių racioną.
Žingsnis 1
Paruoškite gilų dubenį ir sudėkite į jį vištienos blauzdas. Suberkite papriką, ciberžolę, druską, česnaką, svogūną ir gerai išmaišykite. Tada supilkite kefyrą, išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą nakčiai.
Žingsnis 2
Paruoškite keptuvę, įdėkite sviesto, sudėkite vištienos blauzdas ir užpilkite marinatu. Troškinkite ant silpnos ugnies 40 minučių. Kai marinatas užvirs, apverskite blauzdas. Po 5 minučių išjunkite kaitrą. Patiekite su žirneliais.
Kategorijos