Publikavimo data: 2025-08-18
Skanūs vištienos grybukai su avižiniais dribsniais
Šis receptas šeimoje žinomas jau seniai, aš dažnai gaminu grynuolius, jie visiems labai patinka, jų išorė traški, o vidus minkštas.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite porcijomis, įberkite 1 arbatinį šaukštelį prieskonių.
Žingsnis 2
Viską užpilkite sojų padažu, įdėkite medaus ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Tada į vištienos krūtinėlę įpilkite natūralaus jogurto.
Žingsnis 4
Į atskirą dubenį suberkite avižinius dribsnius, įberkite 1 arbatinį šaukštelį prieskonių.
Žingsnis 5
Kruopščiai apvoliokite grybukus avižų dribsniuose.
Žingsnis 6
Kepkite grynuolius iš abiejų pusių po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos