Publikavimo data: 2025-08-19
Skanus vištienos kepenėlių paštetas su kriaušėmis
: Skanus vištienos kepenėlių paštetas su kriauše yra puikus pasirinkimas patiekalui, kuris dėl paprastų ingredientų ruošiamas ilgai, bet nesudėtingai. Jei paštetą atvėsinsite, jį galima patiekti kaip užkandį, o ant šventinio stalo galima patiekti ir kaip pagrindinį patiekalą. Dėl kriaušių derinio su vištienos kepenėlėmis patiekalas tampa dar gardesnis.
Žingsnis 1
Kepenis nuplaukite po tekančiu vandeniu, tada nulupkite plėvelę. Kepenėles sudėkite ant pergamentinio popieriaus. Supilkite alyvuogių aliejų ir pabarstykite prieskoniais. Pašaukite į 150 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite sviesto, tada apkepkite kriaušes, prieš tai jas nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Paimkite kitą keptuvę, supilkite sviestą ir pakepinkite svogūną su cukrumi ir prieskoniais. Iškepusias kepenėles užpilkite konjaku.
Žingsnis 3
Iškepusias kepenis užpilkite brendžiu. Visus ingredientus sudėkite į maišytuvą ir sumaišykite.
Kategorijos