Publikavimo data: 2024-06-22
Skobelevo gabaliukai
Skobelevskie Bitki (bitochki) - sultingas ir skanus mėsos patiekalas. Patiks visiems! Siūlau gardinti žirnelių padažu ir grietine. Bitochki nėra sudėtinga paruošti, be to, šiame patiekale nėra jokių egzotiškų produktų, todėl būtinai pabandykite juos pasigaminti savo virtuvėje.
Žingsnis 1
Nupjaukite duonos plutą ir pamirkykite ją grietinėlėje.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą: mėsą, svogūnus ir duoną sumalkite mėsmale. Įberkite druskos, pipirų, gabalėliais supjaustyto sviesto.
Žingsnis 3
Gerai išmaišykite maltą mėsą, išplakite ją taip, tarsi ji būtų plakta. Formuokite būsimos tešlos dydžio rutuliukus.
Žingsnis 4
Paruoškite plakinį: sumaišykite kiaušinius, miltus, vandenį ir druską.
Žingsnis 5
Maltos mėsos rutuliukus pamerkite į sultinį, o tada į džiūvėsėlius. Suformuokite apvalius kotletus.
Žingsnis 6
Kepkite tešlą ant augalinio aliejaus, kol iškeps, ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 7
Paruoškite padažą: ištirpinkite sviestą ir jame pakepinkite miltus. Supilkite vandenį, grietinę ir išmaišykite. Sudėkite žaliuosius žirnelius.
Žingsnis 8
Į lėkštę sudėkite padažą su žirneliais, o ant viršaus užberkite plaktus žirnelius. Papuoškite patiekalą krapais ir mėgaukitės!
Kategorijos