Skobelevo gabaliukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Skobelevo gabaliukai

Skobelevskie Bitki (bitochki) - sultingas ir skanus mėsos patiekalas. Patiks visiems! Siūlau gardinti žirnelių padažu ir grietine. Bitochki nėra sudėtinga paruošti, be to, šiame patiekale nėra jokių egzotiškų produktų, todėl būtinai pabandykite juos pasigaminti savo virtuvėje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skobelevo gabaliukai Žingsnis 1
Nupjaukite duonos plutą ir pamirkykite ją grietinėlėje.

Žingsnis 2

Skobelevo gabaliukai Žingsnis 2
Paruoškite faršą: mėsą, svogūnus ir duoną sumalkite mėsmale. Įberkite druskos, pipirų, gabalėliais supjaustyto sviesto.

Žingsnis 3

Skobelevo gabaliukai Žingsnis 3
Gerai išmaišykite maltą mėsą, išplakite ją taip, tarsi ji būtų plakta. Formuokite būsimos tešlos dydžio rutuliukus.

Žingsnis 4

Skobelevo gabaliukai Žingsnis 4
Paruoškite plakinį: sumaišykite kiaušinius, miltus, vandenį ir druską.

Žingsnis 5

Skobelevo gabaliukai Žingsnis 5
Maltos mėsos rutuliukus pamerkite į sultinį, o tada į džiūvėsėlius. Suformuokite apvalius kotletus.

Žingsnis 6

Skobelevo gabaliukai Žingsnis 6
Kepkite tešlą ant augalinio aliejaus, kol iškeps, ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 7

Skobelevo gabaliukai Žingsnis 7
Paruoškite padažą: ištirpinkite sviestą ir jame pakepinkite miltus. Supilkite vandenį, grietinę ir išmaišykite. Sudėkite žaliuosius žirnelius.

Žingsnis 8

Į lėkštę sudėkite padažą su žirneliais, o ant viršaus užberkite plaktus žirnelius. Papuoškite patiekalą krapais ir mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos