Skrebučiai su ėriena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrebučiai su ėriena

Buženina yra tradicinis rusų ir ukrainiečių patiekalas, turintis šimtametę istoriją. Kadaise jo pavadinimo pradžioje buvo raidė "v". Manoma, kad žodis "vuzhenina" susijęs su senąja slavų kalba "vudit", kuri reiškia "džiovinti", "rūkyti". Tai ištisas keptas mėsos gabalas, kuris dažniausiai gaminamas iš kiaulienos, taip pat iš avienos ir meškos mėsos. Mėsą reikia įtrinti prieskoniais, druska, aliejumi ir dėti į orkaitę kepti. Panašų patiekalą galima rasti austrų ir vokiečių virtuvėje - schweinebraten.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrebučiai su ėriena Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Agurką supjaustykite apskritais griežinėliais, o šoninę - plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Skrebučiai su ėriena Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Duonos riekes aptepkite varške. Ant viršaus uždėkite šoninės. Kompoziciją užbaigkite agurko griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos