Publikavimo data: 2024-06-23
Skrebučiai su ėriena
Buženina yra tradicinis rusų ir ukrainiečių patiekalas, turintis šimtametę istoriją. Kadaise jo pavadinimo pradžioje buvo raidė "v". Manoma, kad žodis "vuzhenina" susijęs su senąja slavų kalba "vudit", kuri reiškia "džiovinti", "rūkyti". Tai ištisas keptas mėsos gabalas, kuris dažniausiai gaminamas iš kiaulienos, taip pat iš avienos ir meškos mėsos. Mėsą reikia įtrinti prieskoniais, druska, aliejumi ir dėti į orkaitę kepti. Panašų patiekalą galima rasti austrų ir vokiečių virtuvėje - schweinebraten.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Agurką supjaustykite apskritais griežinėliais, o šoninę - plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Duonos riekes aptepkite varške. Ant viršaus uždėkite šoninės. Kompoziciją užbaigkite agurko griežinėliais.
Kategorijos