Skrebučiai su šaldytais pievagrybiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrebučiai su šaldytais pievagrybiais

Skrudinti galima ne tik su įdaru ant duonos viršaus, bet ir su įdaru. Pavyzdžiui, su šaldytų pievagrybių įdaru. Pievagrybiai yra viena skaniausių ir sveikiausių bei švariausių miško dovanų. Jis geba sumažinti kraujo klampumą, todėl rekomenduojamas kaip tromboflebito, išeminio insulto ir miokardo infarkto profilaktika. Norint produktą naudoti visą sezoną, jis veikiamas šokiniu šaldymu. Šis metodas leidžia išsaugoti visas naudingąsias savybes.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrebučiai su šaldytais pievagrybiais Žingsnis 1
Paruoškite faršą ir duoną. Sudėkite pomidorus, pipirus, grybus ir petražoles į dubenį, pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Kiekvienoje duonos riekelėje išpjaukite trupinius.

Žingsnis 2

Skrebučiai su šaldytais pievagrybiais Žingsnis 2
Įdarykite ir iškepkite skrebučius. Kiekvieną riekelę įdarykite įdaru ir dėkite į keptuvę, kepkite iš vienos pusės 2 minutes, tada apverskite, apibarstykite sūriu ir kepkite dar 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos