Publikavimo data: 2024-06-23
Skrebučiai su šaldytais pievagrybiais
Skrudinti galima ne tik su įdaru ant duonos viršaus, bet ir su įdaru. Pavyzdžiui, su šaldytų pievagrybių įdaru. Pievagrybiai yra viena skaniausių ir sveikiausių bei švariausių miško dovanų. Jis geba sumažinti kraujo klampumą, todėl rekomenduojamas kaip tromboflebito, išeminio insulto ir miokardo infarkto profilaktika. Norint produktą naudoti visą sezoną, jis veikiamas šokiniu šaldymu. Šis metodas leidžia išsaugoti visas naudingąsias savybes.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą ir duoną. Sudėkite pomidorus, pipirus, grybus ir petražoles į dubenį, pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Kiekvienoje duonos riekelėje išpjaukite trupinius.
Žingsnis 2
Įdarykite ir iškepkite skrebučius. Kiekvieną riekelę įdarykite įdaru ir dėkite į keptuvę, kepkite iš vienos pusės 2 minutes, tada apverskite, apibarstykite sūriu ir kepkite dar 2-3 minutes.
Kategorijos