Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su konservuotais ananasais
Skrudinta duona su konservuotais ananasais - neįprastas užkandis, pasižymintis įdomiu skonių deriniu. Egzotiški vaisiai puikiai dera su lydytu sūriu ir kumpiu, sukurdami malonų saldų ir sūrų poskonį. Kreminis sviestas papildo skrebučius, todėl jie tampa minkštesni. Ananasai dera ne tik su sūriu, bet ir su daržovėmis, mėsa ir net jūros gėrybėmis. Todėl patiekalo sudėtį galima keisti savo nuožiūra.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Pastatykite sausą keptuvę ant ugnies, kad įkaistų. Tada ant jos sudėkite duonos riekes. Kepkite iš abiejų pusių 2-3 minutes, kol apskrus. Iškepusią duoną išverskite ant darbastalio.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Duonos paviršių ištepkite sviestu. Ant jo sudėkite kumpį, perlenkdami riekę per pusę. Ant vieno skrebučio turėtų būti trys kumpio griežinėliai. Ant viršaus užtepkite ananaso griežinėlį ir gabalėlį lydyto sūrio. Dėkite skrebučius į mikrobangų krosnelę ir kepkite 1 minutę didžiausiu galingumu.
Kategorijos