Skrudinta duona su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skrudinta duona su marinuotais agurkais

Skrebučiai su marinuotais agurkais - greitas užkandis švediško stalo stalui. Duona turi būti paskrudinta, kad nesutrupėtų. Sumuštiniams nebūtina imti tik skrudintos duonos, užteks ir bagetės. Sūdyti agurkai didina skrandžio sulčių gamybą, kelia apetitą, o dėl sudėtyje esančių skaidulų gerina žarnyno peristaltiką. Norint išraiškingesnio skonio, užkandį galima papildyti šprotais ir virtais kiaušiniais, o kaip užtepėlę naudoti majonezo ir česnako mišinį.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
274 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Į sausą keptuvę įdėkite bagetės riekeles ir kepkite ant vidutinės ugnies po 3-4 min. iš kiekvienos pusės, kol apskrus.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Paruoškite sklaidą. Sumaišykite majonezą ir česnaką, išmaišykite, pagal skonį pagardinkite druska.

Žingsnis 3

Skrudinta duona su marinuotais agurkais Žingsnis 3
Sudėkite skrebučius. Patepkite bagetės riekeles užtepu, uždėkite po kiaušinio griežinėlį, marinuotą agurką ir po vieną šprotą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos