Publikavimo data: 2024-06-15
Skrudinta duona su marinuotais agurkais
Skrebučiai su marinuotais agurkais - greitas užkandis švediško stalo stalui. Duona turi būti paskrudinta, kad nesutrupėtų. Sumuštiniams nebūtina imti tik skrudintos duonos, užteks ir bagetės. Sūdyti agurkai didina skrandžio sulčių gamybą, kelia apetitą, o dėl sudėtyje esančių skaidulų gerina žarnyno peristaltiką. Norint išraiškingesnio skonio, užkandį galima papildyti šprotais ir virtais kiaušiniais, o kaip užtepėlę naudoti majonezo ir česnako mišinį.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Į sausą keptuvę įdėkite bagetės riekeles ir kepkite ant vidutinės ugnies po 3-4 min. iš kiekvienos pusės, kol apskrus.
Žingsnis 2
Paruoškite sklaidą. Sumaišykite majonezą ir česnaką, išmaišykite, pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 3
Sudėkite skrebučius. Patepkite bagetės riekeles užtepu, uždėkite po kiaušinio griežinėlį, marinuotą agurką ir po vieną šprotą.
Kategorijos