Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su medumi
Vidutiniškai saldūs, aromatingi, su traškia karamelizuota plutele ir minkštu vidumi medaus skrebučiai patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems. Patiekite skrebučius su uogiene, su rikota ir uogomis, su vaisiais, su ledų, žemės riešutų ar šokolado mase. Skrudintą duoną galite kepti iš bet kokios duonos - šviežiai iškeptos ar net šiek tiek pasenusios. Reikia atsiminti, kad kuo šviežesnė duona, tuo greičiau sugeria skystį. Taigi vakarykštę duoną reikės ilgiau mirkyti kiaušinių mišinyje.
Žingsnis 1
Paruoškite leesoną. Sumaišykite kiaušinį su kondensuotu pienu ir medumi blenderiu. Bagetės griežinėlius 30 sekundžių pamerkite į leesoną, kad jie gerai įsigertų.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Į formą sudėkite duonos riekes. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.
Kategorijos