Publikavimo data: 2024-06-15
Skrudinta duona su saulėje džiovintais pomidorais
Skrudinta duona su saulėje džiovintais pomidorais - itališko skonio užkandis. Tokie pikantiški skrebučiai tinka prie arbatos ar kavos, taip pat prie baltojo vyno ar šampano. Juos galima patiekti per vyno degustacijas, kaip užkandį arba kaip priedą prie kitų patiekalų. Saulėje džiovinti pomidorai yra tikras delikatesas, kuris duonos riekelėms suteiks čiobrelių, raudonėlių ir rozmarinų aromatų, o galutiniam patiekalui - lengvą rūgštelę. Įdarui pomidorus ir alyvuoges galima smulkiai supjaustyti peiliu arba sutrinti į pastą trintuvu.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Susmulkintus džiovintus pomidorus sudėkite į gilų dubenį, suberkite alyvuoges ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Formuokite skrebučius. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Į ją dėkite pusę duonos, ant viršaus užtepkite įdaro ir pabarstykite parmezanu. Uždenkite likusia duona. Kepkite orkaitėje 8 minutes.
Kategorijos