Skrudinti su borodino duona pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skrudinti su borodino duona

"Borodinskio" duona laikoma viena sveikiausių duonos rūšių dėl turtingos vitaminų ir mineralų sudėties. Joje yra daugiau baltymų nei kitų rūšių duonoje, o vitamino B kiekį galima palyginti tik su šviežia mėsa. Borodinsko duona yra mažiau kaloringa nei kvietinė, todėl ji dažnai įtraukiama į dietines mitybos programas. Skrudinti skrebučiai su šia duona yra saldžiarūgščio skonio, o kaip įdarą galima naudoti įvairius produktus. Skrudinta duona su borodinsko duona ir kiaušinių salotų bei raudonos žuvies įdaru bus skanūs pusryčiai.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinti su borodino duona Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Ant sausos keptuvės 2-3 minutes iš abiejų pusių sausai apkepkite "Borodino" duoną. Vietoj keptuvės galite naudoti orkaitę arba skrudintuvą. Ant dviejų duonos riekelių užtepkite kiaušinių salotų, ant viršaus sudėkite žuvies gabalėlius. Uždenkite likusiomis dviem duonos riekelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos