Publikavimo data: 2024-06-15
Skrudinti su borodino duona
"Borodinskio" duona laikoma viena sveikiausių duonos rūšių dėl turtingos vitaminų ir mineralų sudėties. Joje yra daugiau baltymų nei kitų rūšių duonoje, o vitamino B kiekį galima palyginti tik su šviežia mėsa. Borodinsko duona yra mažiau kaloringa nei kvietinė, todėl ji dažnai įtraukiama į dietines mitybos programas. Skrudinti skrebučiai su šia duona yra saldžiarūgščio skonio, o kaip įdarą galima naudoti įvairius produktus. Skrudinta duona su borodinsko duona ir kiaušinių salotų bei raudonos žuvies įdaru bus skanūs pusryčiai.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Ant sausos keptuvės 2-3 minutes iš abiejų pusių sausai apkepkite "Borodino" duoną. Vietoj keptuvės galite naudoti orkaitę arba skrudintuvą. Ant dviejų duonos riekelių užtepkite kiaušinių salotų, ant viršaus sudėkite žuvies gabalėlius. Uždenkite likusiomis dviem duonos riekelėmis.
Kategorijos