Publikavimo data: 2025-08-19
Skruostai "A la solyanka".
Receptą gavau iš mamos taupyklės. Šią sriubą nuolat valgo visa šeima. Ją lengva paruošti, ji nebrangi. Skonis pikantiškas ir malonus.
Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite plonais griežinėliais ir suberkite į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Karbonadą ir virtą dešrą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Kepkite su augaliniu aliejumi 10 minučių.
Žingsnis 4
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną.
Žingsnis 5
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Kepkite su augaliniu aliejumi 10 minučių. Sudėkite pomidorų pastą.
Žingsnis 6
Bulves supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite į puodą su kopūstais. Virkite 15 minučių.
Žingsnis 7
Į puodą kartu su kopūstais ir bulvėmis sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas, keptą karbonadą ir dešrą. Virkite 5 minutes.
Žingsnis 8
Į puodą įdėkite lauro lapą, krapus.
Kategorijos