Skruostai "A la solyanka". pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Skruostai "A la solyanka".

Receptą gavau iš mamos taupyklės. Šią sriubą nuolat valgo visa šeima. Ją lengva paruošti, ji nebrangi. Skonis pikantiškas ir malonus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
31 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Skruostai "A la solyanka". Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite plonais griežinėliais ir suberkite į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Skruostai "A la solyanka". Žingsnis 2
Karbonadą ir virtą dešrą supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Skruostai "A la solyanka". Žingsnis 3
Kepkite su augaliniu aliejumi 10 minučių.

Žingsnis 4

Skruostai "A la solyanka". Žingsnis 4
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną.

Žingsnis 5

Skruostai "A la solyanka". Žingsnis 5
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Kepkite su augaliniu aliejumi 10 minučių. Sudėkite pomidorų pastą.

Žingsnis 6

Skruostai "A la solyanka". Žingsnis 6
Bulves supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite į puodą su kopūstais. Virkite 15 minučių.

Žingsnis 7

Skruostai "A la solyanka". Žingsnis 7
Į puodą kartu su kopūstais ir bulvėmis sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas, keptą karbonadą ir dešrą. Virkite 5 minutes.

Žingsnis 8

Skruostai "A la solyanka". Žingsnis 8
Į puodą įdėkite lauro lapą, krapus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, pietūs, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, kopūstų sriubos, sriubos su sultiniu, sriubos su bulvėmis

Kategorijos