Publikavimo data: 2024-06-16
Skumbrės lavašo suktinukai
Pitos suktinukai su skumbre - įdomus ir paprastas patiekalas. Jis tinka tiek kasdienai, tiek šventiniam stalui. Jį lengva pagaminti, nereikia žaisti su tešla, kepti. O rezultatas - skanus ir spalvingas patiekalas. Jis puikiai tinka kaip užkandis ar užkandėlė jums ir jūsų šeimai. Patiekalas yra sveikas, jame yra daug baltymų, taip reikalingų mūsų organizmui. Pačioje skumbrėje gausu baltymų, riebalų rūgščių ir vitaminų. O kartu su kiaušiniais ir žolelėmis patiekalas bus pilnas vitaminų ir naudingų mikroelementų.
Žingsnis 1
Vištienos kiaušinius išvirkite pasūdytame vandenyje. Smulkiai supjaustykite žalumynus. Padalykite į tris dalis. Pirmąjį lakštą išdėliokite ant pitos duonos. Aptepkite jį plonu majonezo sluoksniu. Virtus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka ir apibarstykite jais pirmąją pitą. Ant viršaus pabarstykite vieną dalį smulkintų žalumynų. Suvyniokite į ritinėlį.
Žingsnis 2
Išskleiskite antrąją pitą ir taip pat patepkite ją majonezu. Iš žuvies konservų išpilkite aliejų. Sutrinkite ją šakute. Sudėkite skumbrę ant pitos ir paskleiskite ją po visą lakštą. Ant viršaus pabarstykite dar vieną porciją žalumynų. Ant krašto uždėkite kiaušinio plakinį ir viską suvyniokite.
Žingsnis 3
Trečiąją pitą patepkite majonezu. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Pabarstykite pitą sūriu ir likusiomis žolelėmis. Ant krašto uždėkite suktinuką su kiaušiniu ir žuvimi ir viską suvyniokite. Paruoštą vyniotinį bent valandai įdėkite į šaldytuvą. Galite jį suvynioti į maistinę plėvelę, kad geriau įsigertų ir nesugestų.
Kategorijos