Publikavimo data: 2024-06-23
Sluoksniuotos Cezario salotos su krabais, krevetėmis ir krabų lazdelėmis
Sluoksniuotos Cezario salotos su krevetėmis ir krabų lazdelėmis - neįprasta klasikinių Cezario salotų variacija. Krevečių, krabų lazdelių ir traškių džiūvėsėlių derinys, pagardintas švelniu Cezario padažu ir kietuoju sūriu, bus puikus užkandis arba priedas prie pagrindinio patiekalo.
Žingsnis 1
Salotų lapus lėkštėje išdėliokite ratu. Nulupkite virtus kiaušinius ir sutarkuokite juos stambia tarka. Pusę jų uždėkite ant salotų lapų.
Žingsnis 2
Smulkiais kubeliais supjaustykite agurką ir sudėkite ant kiaušinių. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir pusę jo uždėkite ant agurkų. Tada ant sūrio užtepkite padažo.
Žingsnis 3
Krabų lazdeles supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite ant padažo. Tada likusią pusę kiaušinių.
Žingsnis 4
Padažą, šiek tiek žalumynų ir sūrio bei krevetes dėkite paskiausiai.
Kategorijos