Sluoksniuotos tešlos pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Sluoksniuotos tešlos pjaustymas

Rinkdamiesi sluoksniuotą tešlą įsitikinkite, kad ji pagaminta iš sviesto, miltų, druskos, vandens, galbūt citrinos rūgšties, joje nėra modifikuotų riebalų, cukraus ir jo pakaitalų bei dažiklių. Kuo paprastesnė paruoštos tešlos sudėtis, tuo geriau. Taip pat svarbu tinkamai atšildyti sluoksniuotą tešlą. Geriausias būdas išsaugoti sluoksniuotumą ir elastingumą - perkelti pakuotę iš šaldiklio į šaldytuvą ir palaukti 10-12 valandų. Rinkitės mielinę tešlą, ji mažiau kaloringa nei tešla be mielių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
300 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Atšildytą sluoksniuotą tešlą pabarstykite miltais. Taip pat pabarstykite miltais stalviršį ir iškočiokite tešlą kočėlu. Tada supjaustykite ją kvadratėliais, šiek tiek didesniais už kiaulienos gabalėlius.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos tešlos pjaustymas Žingsnis 2
Iš tešlos suformuokite kotletus. Mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Tada įdėkite ją į kiekvieno tešlos gabalėlio vidurį ir suvyniokite tešlą į voką. Tešlos kraštus suspauskite šakute ir patepkite augaliniu aliejumi.

Žingsnis 3

Sluoksniuotos tešlos pjaustymas Žingsnis 3
Kepkite kotletus tešloje. Kepimo skardą išklokite folija arba pergamentu ir patepkite plonu aliejaus sluoksniu. Išdėliokite kiaulienos kotletų vokus įdubusiomis siūlėmis į apačią. Kiekvieną gabalėlį pabarstykite sezamo sėklomis ir dėkite kepimo skardą į įkaitintą orkaitę. Kepkite 40 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos