Publikavimo data: 2024-04-14
Šniceliai su paprikomis
Šči yra viena populiariausių rusų virtuvės sriubų. Yra daugybė šio patiekalo gaminimo variantų, tačiau pagrindinis ingredientas - kopūstai - beveik visada tas pats. Šči su paprikomis būna ypač kvapnūs ir apetitiški. Kadangi recepte nenaudojama mėsa, patiekalas tinka vegetariškam ir gavėnios valgiaraščiui.
Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstus ir pomidorus.
Žingsnis 2
Paimkite tarkavimo mašiną ir morkas susmulkinkite stambesnėmis skylutėmis.
Žingsnis 3
Supjaustykite svogūno galvą.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite petražoles ir česnako skilteles.
Žingsnis 5
Į įkaitintą keptuvę sudėkite supjaustytas daržoves ir česnaką, viską sumaišykite ir kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 6
Į kepsnį sudėkite supjaustytas paprikas ir pomidorų pastą. Troškinkite 3-5 minutes.
Žingsnis 7
Į puodą įmeskite bulves ir kopūstus. Po to reikia virti dar 3-5 minutes.
Žingsnis 8
Sudėkite kepsnį į sultinį.
Žingsnis 9
Visus ingredientus gerai išmaišykite ir palaikykite sriubą ant ugnies dar 3-5 minutes.
Žingsnis 10
Paruoštą sriubą išpilstykite į gilias lėkštes. Prieš patiekdami pagardinkite žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos