Publikavimo data: 2025-08-18
Soba su austrių grybais grietinės padaže
Japonija - tai prieskonių ir greito maisto šalis. Vienas iš tokių greitų patiekalų yra soba. Šie grikių makaronai yra klasikinis Tekančios saulės šalies virtuvės patiekalas. Sobą galima greitai paruošti, todėl Japonijoje jos nesunkiai nusipirksite bet kuriame greitojo maisto užkandinėje. Šie makaronai dažniausiai patiekiami atšaldyti ir be sultinio. Jį pakeičia įvairūs padažai. Soba su austrių grybais grietinės padaže bus geras greitos vakarienės variantas ir patiks visiems prieskonių mėgėjams.
Žingsnis 1
Griežinėliais supjaustykite pievagrybius.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite grietinę, sojų padažą ir smulkintą česnaką. Patarimas: česnaką galima išspausti per presą.
Žingsnis 3
Keptuvėje su alyvuogių aliejumi 5-7 min. pakepinkite pievagrybius su pusžiedžiais supjaustytais svogūnais.
Žingsnis 4
Išvirkite šobą pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Nusausinkite ir sudėkite makaronus į keptuvę. Suberkite sezamo sėklas, sojų padažą su grietine ir česnaką, išmaišykite ir 1-2 minutes kaitinkite soba.
Žingsnis 5
Paruoštą soba patiekite į stalą.
Kategorijos