Soba su austrių padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Soba su austrių padažu

Soba atkeliavo iš japonų virtuvės. Šie rudai pilkos spalvos makaronai, gaminami iš grikių miltų, yra tradicinis Tekančios saulės šalies patiekalas. O patys japonai šį patiekalą vadina greituoju maistu, nes jis greitai paruošiamas ir jo galima nusipirkti bet kurioje gatvės greitojo maisto užkandinėje. Tokie makaronai dažniausiai patiekiami be sultinio ir kartu su įvairiais padažais. Siūlome pasigaminti soba su austrių padažu ir pajusti Japonijos skonį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
339 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
53 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Soba su austrių padažu Žingsnis 1
Makaronus išvirkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Nusausinkite.

Žingsnis 2

Soba su austrių padažu Žingsnis 2
Išvirtą soba sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Įpilkite austrių padažo, sezamo sėklų ir alyvuogių aliejaus. Išmaišykite ir 1-2 minutes kaitinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Soba su austrių padažu Žingsnis 3
Paruoštą soba patiekite su austrių padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, antrieji patiekalai iš miltų, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Makaronai, Azijos makaronai, šuo, sojų padažo patiekalai, vaizdo įrašo receptas, receptų knyga, makaronai su sūriu, krevečių makaronai, grietinėlės pasta, kreminiai makaronai, kalmarų makaronai, kreminio sūrio makaronai

Kategorijos