Publikavimo data: 2025-08-19
Soba su austrių padažu ir krevetėmis
Soba su austrių padažu ir krevetėmis leis pajusti Japonijos skonį. Šis patiekalas Tekančios saulės šalyje priskiriamas greitam maistui, tačiau nacionalinėje virtuvėje jis yra tradicinis. Tobą galima greitai paruošti, todėl Japonijoje jos nesunkiai nusipirksite bet kurioje greitojo maisto gatvės užkandinėje. Šie grikių makaronai dažniausiai patiekiami atšaldyti ir be sultinio. Jį pakeičia įvairūs padažai. Pavyzdžiui, austrių padažu.
Žingsnis 1
Makaronus išvirkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Nusausinkite.
Žingsnis 2
Apvoliokite krevetes džiūvėsėliuose ir kepkite iš abiejų pusių po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės su 1 valgomuoju šaukštu alyvuogių aliejaus.
Žingsnis 3
Sudėkite soba į keptuvę su krevetėmis. Supilkite austrių padažą ir išmaišykite. Šobą 1-2 minutes kaitinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Patiekite soba su austrių padažu ir krevetėmis.
Kategorijos