Publikavimo data: 2025-08-20
Soba su avokadais, laimu ir pistacijomis
Soba yra populiarus Japonijos patiekalas, kurio galite paragauti bet kurioje įstaigoje. Tai mažai kalorijų turintis grikių makaronų patiekalas, kurį būtinai turėtumėte pasigaminti. Šis receptas nustebins net gurmanus, nes soba verdama laimo ir pistacijų padaže, o vaizdą papildo troškintas avokadas. Neįtikėtinai švelnus, sodrus ir nepakartojamo skonio patiekalas ilgam išliks jūsų atmintyje. Pabandykite paruošti šį patiekalą šventiniam stalui, visi svečiai bus tiesiog sužavėti jūsų kulinariniais sugebėjimais!
Žingsnis 1
Makaronus išvirkite vandenyje. Kai makaronai bus paruošti, nusausinkite juos. Iš avokado pašalinkite sėklas ir supjaustykite plonais griežinėliais. Smulkiai sukapokite česnaką ir pistacijas.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir pakepinkite avokadą.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite smulkiai supjaustytą česnaką, pistacijas, aliejų, sojų padažą ir kelis lašus laimo sulčių.
Žingsnis 4
Paruoštą padažą supilkite į avokadus. Ir virtus makaronus.
Žingsnis 5
Švelniai išmaišykite ir sudėkite į lėkštę.
Kategorijos