Publikavimo data: 2025-08-18
Soba su avokadu ir varškės sūriu
Soba yra populiarus Japonijos patiekalas, kurio galite paragauti bet kurioje vietoje. Tai mažai kaloringi grikių makaronai, kuriuos būtinai turėtumėte pasigaminti, jei pavargote nuo monotoniškų patiekalų virtuvėje. Pagal mūsų receptą soba dėl varškės sūrio įgauna kreminį, švelnų skonį. Patiekalui taip pat būdingas minkštumas ir gaivumas, nes soba papildyta avokadų tyre. Šio patiekalo skonis jus maloniai nustebins, būtinai išbandykite!
Žingsnis 1
Grikių makaronus išvirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje. Kai jie bus paruošti, nusausinkite juos sietelyje. Iš avokado pašalinkite kauliuką ir supjaustykite minkštimą nedideliais kvadratėliais. Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, varškę, pusę graikinių riešutų, česnaką ir avokadą. Sumaišykite blenderiu iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Pastatykite keptuvę ant ugnies. Kai ji bus karšta, sudėkite virtus makaronus. Troškinkite 3-5 minutes. Makaronai turi būti gerai įkaitę.
Žingsnis 4
Į pašildytus makaronus supilkite paruoštą padažą.
Žingsnis 5
Viską gerai išmaišykite. Troškinkite apie 5-7 minutes, kad padažas tolygiai pasiskirstytų ant makaronų.
Žingsnis 6
Smulkiai sukapokite likusius graikinius riešutus ir pabarstykite jais paruoštą patiekalą.
Kategorijos