Publikavimo data: 2025-08-18
Soba su graikinių riešutų padažu
Soba yra tradicinis Japonijos patiekalas. Šiame mažai kalorijų turinčiame makaronų patiekale yra daug naudingų vitaminų ir mikroelementų, tokių kaip geležis, kalcis, fosforas, cinkas ir magnis. Visi šie mikroelementai padeda palaikyti puikią mūsų organizmo būklę Gamindami soba pagal mūsų receptą, gausite neįtikėtinai švelnų, kreminį patiekalą su riešutų poskoniu. Jei pavargote nuo tradicinių patiekalų, gaminkite soba su riešutų padažu, šį patiekalą įvertins visa jūsų šeima!
Žingsnis 1
Makaronus išvirkite vandenyje. Paruoštus nusausinkite. Cukiniją supjaustykite mažais 07 cm storio griežinėliais. Morkas supjaustykite plonomis juostelėmis, česnaką smulkiai, o grybus - nedidelėmis plokštelėmis.
Žingsnis 2
Paruoškite riešutų padažą. Anakardžių riešutus sudėkite į trintuvą, įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sojų padažo. Viską gerai sutrinkite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Įdėkite keptuvę ant ugnies, kai ji įkais, sudėkite aliejų, česnako gabalėlius ir morkas. Kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite cukinijas ir grybus. Kepimo metu cukinija suminkštės.
Žingsnis 4
Tada sudėkite makaronus ir gerai išmaišykite. Tada įpilkite riešutų padažo.
Žingsnis 5
Viską gerai išmaišykite ir virkite apie 5 minutes.
Kategorijos