Publikavimo data: 2025-08-18
Soba su grybais ir aitriosiomis paprikomis
Soba su grybais ir aitriosiomis paprikomis leis pajusti Japonijos skonį. Šis patiekalas Tekančios saulės šalyje priskiriamas greitam maistui, tačiau tai tradicinis nacionalinės virtuvės patiekalas. Šiuos rudus grikių makaronus galima greitai paruošti, todėl Japonijoje jų nesunkiai nusipirksite bet kurioje greitojo maisto užkandinėje gatvėje. Japonijoje soba dažniausiai patiekiami atšaldyti ir be sultinio. Jis pakeičiamas įvairiais padažais. Soba su grybais ir aitriosiomis paprikomis yra geras variantas greitai vakarienei.
Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais, o aitriąją papriką - apskritimais. Česnaką ir imbierą išspauskite per presą.
Žingsnis 2
Makaronus išvirkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Nusausinkite.
Žingsnis 3
Keptuvėje su alyvuogių aliejumi 10 minučių pakepinkite grybus. Sudėkite aitriąją papriką, česnaką ir imbierą. Išmaišykite ir kepkite dar 3-5 minutes.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite soba. Išmaišykite. 1-2 minutes kaitinkite makaronus ant silpnos ugnies.
Žingsnis 5
Paruoštą patiekalą sudėkite į lėkštes ir patiekite.
Kategorijos