Publikavimo data: 2024-09-14
Soba su jautiena ir šparaginėmis pupelėmis
Soba arba grikių makaronai yra nacionalinis Japonijos patiekalas. Soba gaminami su jautiena, krevetėmis, vištiena ir įvairiomis daržovėmis. Patiekiami šalti su įvairiais padažais (austrių padažu, terijakio padažu, riešutų padažu arba sezamų aliejumi). Grikių makaronuose gausu skaidulinių medžiagų, baltymų, jodo, kalcio ir vario. Soba su daržovėmis yra dietinis, skanus, mažai kaloringas ir sveikas patiekalas.
Žingsnis 1
Išvirkite soba. Nuleiskite makaronus į verdantį vandenį ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Supjaustykite jautieną kąsnio dydžio gabalėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, kepkite jautieną su svogūnais ir pupelėmis 5-7 minutes.
Žingsnis 4
Į įdarą supilkite terijakio padažą ir soba. Išmaišykite, išmaišykite ir porą minučių patroškinkite kartu.
Žingsnis 5
Prieš patiekdami papuoškite sezamo sėklomis ir smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais. Gero apetito!
Kategorijos