Publikavimo data: 2024-09-16
Soba su karamelizuotais raudonaisiais svogūnais
Labai skanus ir gana paprastai paruošiamas patiekalas, kuris tikrai patiks visiems, vertinantiems Azijos virtuvės skonį. Patiekalo pagrindą sudaro grikių soba makaronai, kurie Azijos šalyse yra labai populiarūs kartu su ryžių ir kvietiniais makaronais. Karamelizuoti svogūnai patiekalui suteikia ypatingo pikantiškumo. Puiki įprastų itališkų makaronų alternatyva, kuri jums atvers naujus Azijos kulinarijos tradicijų aspektus!
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, įdėkite į ją sviesto ir ištirpinkite. Kai sviestas įkais, sudėkite į jį smulkintus svogūnus. Kai svogūnai lengvai apkeps, į keptuvę suberkite cukrų ir toliau kepkite nuolat maišydami.
Žingsnis 3
Išvirkite šobą verdančiame vandenyje, bet šiek tiek nepervirkite. Patikrinkite ant pakuotės nurodytą virimo laiką ir virkite makaronus 1-2 minutėmis trumpiau. Tada nusunkite vandenį ir įpilkite į makaronus augalinio aliejaus.
Žingsnis 4
Sudėkite makaronus į keptuvę su svogūnais, viską gerai išmaišykite ir kepkite dar kelias minutes.
Žingsnis 5
Išjunkite ugnį ir palikite patiekalą keptuvėje kelioms minutėms, kad makaronai įsigertų karamelizuotų svogūnų aromato. Tada patiekalą sudėkite į lėkštę ir makaronus sukrėskite į "lizdo" formą. Paruošta, mėgaukitės!
Kategorijos