Soba su karamelizuotais raudonaisiais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Soba su karamelizuotais raudonaisiais svogūnais

Labai skanus ir gana paprastai paruošiamas patiekalas, kuris tikrai patiks visiems, vertinantiems Azijos virtuvės skonį. Patiekalo pagrindą sudaro grikių soba makaronai, kurie Azijos šalyse yra labai populiarūs kartu su ryžių ir kvietiniais makaronais. Karamelizuoti svogūnai patiekalui suteikia ypatingo pikantiškumo. Puiki įprastų itališkų makaronų alternatyva, kuri jums atvers naujus Azijos kulinarijos tradicijų aspektus!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
296 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
47 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Soba su karamelizuotais raudonaisiais svogūnais Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Soba su karamelizuotais raudonaisiais svogūnais Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, įdėkite į ją sviesto ir ištirpinkite. Kai sviestas įkais, sudėkite į jį smulkintus svogūnus. Kai svogūnai lengvai apkeps, į keptuvę suberkite cukrų ir toliau kepkite nuolat maišydami.

Žingsnis 3

Soba su karamelizuotais raudonaisiais svogūnais Žingsnis 3
Išvirkite šobą verdančiame vandenyje, bet šiek tiek nepervirkite. Patikrinkite ant pakuotės nurodytą virimo laiką ir virkite makaronus 1-2 minutėmis trumpiau. Tada nusunkite vandenį ir įpilkite į makaronus augalinio aliejaus.

Žingsnis 4

Soba su karamelizuotais raudonaisiais svogūnais Žingsnis 4
Sudėkite makaronus į keptuvę su svogūnais, viską gerai išmaišykite ir kepkite dar kelias minutes.

Žingsnis 5

Soba su karamelizuotais raudonaisiais svogūnais Žingsnis 5
Išjunkite ugnį ir palikite patiekalą keptuvėje kelioms minutėms, kad makaronai įsigertų karamelizuotų svogūnų aromato. Tada patiekalą sudėkite į lėkštę ir makaronus sukrėskite į "lizdo" formą. Paruošta, mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos