Publikavimo data: 2025-08-20
Soba su lašiša ir saldžiarūgščiu padažu
Soba su lašiša ir saldžiarūgščiu padažu - labai skanus ir aromatingas patiekalas. Grikių makaronai su šiuo deriniu patiks japoniškos virtuvės mėgėjams. Japonijoje žodis soba, kai kalbama apie makaronus, gali reikšti bet kokius plonus makaronus, net ir be grikių miltų. Grikių makaronų, šviežios lašišos ir saldžiarūgščio padažo derinys yra labai skanus ir neįprastas. Vietoj šviežios lašišos galite naudoti rūkytą lašišą. Šis receptas skirtas karštam patiekalui.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite mažomis juostelėmis.
Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite plonomis juostelėmis.
Žingsnis 3
Supjaustykite ešerių filė mažais gabalėliais.
Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus sudėkite morkas ir paprikas. Kepkite daržoves ant vidutinės ugnies 4-5 minutes.
Žingsnis 5
Išvirkite šobą pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 6
Išvirusią šobą išmeskite į koštuvą ir nusausinkite vandenį.
Žingsnis 7
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus kepkite lašišą, kol paruduos.
Žingsnis 8
Į lašišą sudėkite iš anksto išvirtą soba, daržoves ir saldžiarūgštį padažą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Maišydami kepkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 9
Soba su lašiša ir saldžiarūgščiu padažu paruošta! Patiekite karštą, pagal skonį papuoštą baltųjų sezamų sėklomis. Patiekite.
Kategorijos