Publikavimo data: 2025-08-20
Soba su lašiša ir saldžiųjų aitriųjų paprikų padažu
Soba su lašiša ir saldžiųjų aitriųjų paprikų padažu - labai skanus ir aromatingas patiekalas. Jis paruošiamas greitai ir paprastai. Grikių makaronai su šiuo deriniu patiks japoniškos virtuvės mėgėjams. Japonijoje žodis soba, jei kalbame apie makaronus, o ne apie patiekalą, gali reikšti bet kokius plonus makaronus, net ir be grikių miltų. Grikių makaronų, lašišos ir saldžiųjų aitriųjų paprikų padažo derinys yra labai skanus ir neįprastas. Vietoj šviežios lašišos galite vartoti rūkytą lašišą. Šis receptas skirtas karštam patiekalui.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite mažomis juostelėmis.
Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite plonomis juostelėmis.
Žingsnis 3
Supjaustykite ešerių filė mažais gabalėliais.
Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus sudėkite morkas ir paprikas. Kepkite daržoves ant vidutinės ugnies 4-5 minutes.
Žingsnis 5
Išvirkite šobą pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 6
Išvirusią šobą išmeskite į koštuvą ir nusausinkite vandenį.
Žingsnis 7
Sudėkite iš anksto išvirtą soba ir saldų aitriųjų paprikų padažą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Maišydami kepkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 8
Į keptuvę kartu su jumis įdėkite iš anksto iškeptą lašišą.
Žingsnis 9
Soba su lašiša ir saldžiųjų aitriųjų paprikų padažu paruošta! Patiekite karštą, pagal skonį papuoštą baltųjų sezamų sėklomis. Patiekite.
Kategorijos