Publikavimo data: 2025-08-18
Soba su lašiša, žuvies padažu ir porais
Japonija laikoma aštraus ir greito maisto šalimi. Vienas iš tokių greitų patiekalų yra soba. Šie grikių makaronai yra klasikinis Tekančios saulės šalies virtuvės patiekalas. Sobą galima greitai paruošti, todėl Japonijoje jos nesunkiai nusipirksite bet kuriame greitojo maisto užkandinės kampe. Šie makaronai dažniausiai patiekiami atšaldyti ir be sultinio. Jį pakeičia įvairūs padažai. Soba su lašiša, žuvies padažu ir porais bus geras greitos vakarienės pasirinkimas ir patiks visiems prieskonių mėgėjams.
Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite griežinėliais, porus ir aitriąją papriką supjaustykite žiedais, išspauskite česnaką ir sutarkuokite imbierą.
Žingsnis 2
Keptuvėje su alyvuogių aliejumi kepkite žuvį su porais, aitriosiomis paprikomis, imbieru ir česnakais, kol iškeps.
Žingsnis 3
Išvirkite šobą pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Nusausinkite ir sudėkite makaronus į keptuvę. Įpilkite žuvies padažo, išmaišykite ir 1-2 minutes kaitinkite.
Žingsnis 4
Paruoštą patiekalą išdėliokite į lėkštes ir patiekite.
Kategorijos