Publikavimo data: 2024-09-16
Soba su namine malta mėsa ir aitriųjų paprikų padažu
Azijietiškas patiekalas iš grikių soba makaronų su kepta malta mėsa ir daržovėmis aitriųjų paprikų padaže. Įdomus skonių derinys tikrai nepaliks abejingų tikrų Azijos virtuvės žinovų. Jis paruošiamas greitai ir gana paprastai. Receptas nepareikalaus iš jūsų retų brangių ingredientų ir ypatingų kulinarinių įgūdžių. Puiki įprastų makaronų su mėsa alternatyva, kuri neabejotinai patiks visiems panazijietiškos kulinarijos tradicijų mėgėjams!
Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves: papriką ⎯ griežinėliais ir svogūną ⎯ pusžiedžiais. Susmulkinkite česnaką ir imbierą.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kelias minutes pakepinkite daržoves, tada sudėkite maltą mėsą, gerai išmaišykite ir palikite kepti apie 10 minučių, retkarčiais pamaišydami, kad nepriliptų.
Žingsnis 3
Šobą išvirkite iš anksto, kol ji bus pusiau išvirusi. Vadovaukitės ant pakuotės pateiktais nurodymais, bet 1-2 minutes makaronų nevirkite, tada nusausinkite ir nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu. Kai daržovės ir faršas gerai apkeps, į keptuvę sudėkite soba ir saldžiųjų aitriųjų paprikų padažą, viską gerai išmaišykite ir kepkite dar porą minučių. Išjunkite keptuvės kaitrą ir palikite patiekalą kelioms minutėms, kad skoniai gerai įsigertų. Patiekdami galite perkelti į lėkštę. Viskas paruošta! Mėgaukitės patiekalu!
Kategorijos