Publikavimo data: 2024-09-16
Soba su naminės azijietiškos maltos mėsos patiekalais
Neįprastas patiekalas, kurio pagrindą sudaro grikių soba makaronai su namine malta mėsa ir daržovėmis. Dėl recepte naudojamų kvapiųjų imbierų ir laimų patiekalas yra labai skanus ir neįprastas. Jis nereikalauja ypatingų pastangų ir kulinarinių įgūdžių ⎯ su juo nesunkiai susidoros net pradedantysis! Jei jūs arba jūsų artimieji yra panazijietiškos virtuvės gerbėjai, šis receptas jums bus tikras atradimas. Skanus, greitas ir paprastas!
Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite juostelėmis, aitriąją papriką - apskritimais, česnaką ir imbierą susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite daržoves. Kelias minutes jas pakepinkite, tada sudėkite maltą mėsą ir toliau kepkite.
Žingsnis 2
Iš anksto išvirkite soba iki pusiau išvirusios košės ⎯ vadovaukitės ant pakuotės pateiktais nurodymais, bet 1-2 minutes makaronų nevirkite, tada juos nusausinkite ir nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu. Kai daržovės ir faršas gerai apkeps, į keptuvę sudėkite soba ir dar kelias minutes pakepkite.
Žingsnis 3
Perpjaukite laimą per pusę. Likus minutei iki virimo, išspauskite laimo sultis į makaronus ir gerai išmaišykite. Išjunkite kaitrą ir palikite patiekalą porai minučių po dangčiu, kad soba įgautų skonį ir aromatą. Paruošta ⎯ galite dėti į lėkštę ir patiekti!
Kategorijos