Publikavimo data: 2025-08-20
Soba su ožkos sūriu ir vyšniniais pomidorais
Ar žinojote, kad tradicinė japonų virtuvė įtraukta į Japonijos nematerialaus kultūros paveldo sąrašą? Ne išimtis ir šio renginio receptas. Nenuostabu, kad šiuos makaronus iki šiol dievina milijonai japonų ir jie gaminami visuose Japonijos miestų restoranuose ir kavinėse. Šiandien šiek tiek prisijunkime prie japonų kultūros ir šiek tiek pritaikytu itališku-europietišku stiliumi paruoškime japoniškus makaronus soba su ožkos sūriu ir vyšniniais pomidorais.
Žingsnis 1
Sutarkuokite česnaką. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Smulkiai supjaustykite sūrį.
Žingsnis 2
Įpilkite vandens ir palaukite, kol užvirs. Į puodą sudėkite šobą. Makaronus virkite pasūdytame vandenyje 15-20 minučių.
Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų. Sudėkite česnaką, pomidorus, sūrį, Provanso žoleles ir makaronus. Kepkite ingredientus 10-15 minučių ant vidutinės ugnies, gerai maišydami.
Žingsnis 4
Soba su ožkos sūriu ir vyšniniais pomidorais, galite patiekti patiekalą.
Kategorijos