Publikavimo data: 2025-08-20
Soba su pesto ir parmezano padažu
Soba su pesto padažu ir parmezanu - nuostabiai švelnus, aromatingas ir skanus patiekalas. Soba - tai makaronai, virti iš grikių miltų. Tai vienas pagrindinių japonų virtuvės patiekalų. Pesto padažą šaldytuve galima laikyti gana ilgai (apie mėnesį), bet tik stikliniuose induose su sandariu dangteliu. Tokį patiekalą nesunku pasigaminti namuose, jis tikrai bus skanus ir paruoštas su širdimi!
Žingsnis 1
Smulkiai sutarkuokite parmezaną.
Žingsnis 2
Iš anksto išvirkite soba pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus šiek tiek pakepinkite susmulkintą česnaką.
Žingsnis 3
Į keptuvėje esantį česnaką sudėkite virtą soba, pesto ir graikinius riešutus. Troškinkite 4-5 minutes.
Žingsnis 4
Soba su pesto ir parmezano padažu paruošta! Patiekite karštą, papuoštą tarkuotu parmezanu. Gero apetito!
Kategorijos