Soba su pesto ir parmezano padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Soba su pesto ir parmezano padažu

Soba su pesto padažu ir parmezanu - nuostabiai švelnus, aromatingas ir skanus patiekalas. Soba - tai makaronai, virti iš grikių miltų. Tai vienas pagrindinių japonų virtuvės patiekalų. Pesto padažą šaldytuve galima laikyti gana ilgai (apie mėnesį), bet tik stikliniuose induose su sandariu dangteliu. Tokį patiekalą nesunku pasigaminti namuose, jis tikrai bus skanus ir paruoštas su širdimi!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
425 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Soba su pesto ir parmezano padažu Žingsnis 1
Smulkiai sutarkuokite parmezaną.

Žingsnis 2

Soba su pesto ir parmezano padažu Žingsnis 2
Iš anksto išvirkite soba pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus šiek tiek pakepinkite susmulkintą česnaką.

Žingsnis 3

Soba su pesto ir parmezano padažu Žingsnis 3
Į keptuvėje esantį česnaką sudėkite virtą soba, pesto ir graikinius riešutus. Troškinkite 4-5 minutes.

Žingsnis 4

Soba su pesto ir parmezano padažu Žingsnis 4
Soba su pesto ir parmezano padažu paruošta! Patiekite karštą, papuoštą tarkuotu parmezanu. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, antrieji patiekalai iš miltų, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Makaronai, Azijos makaronai, šuo, sojų padažo patiekalai, vaizdo įrašo receptas, receptų knyga, makaronai su sūriu, krevečių makaronai, grietinėlės pasta, kreminiai makaronai, kalmarų makaronai, kreminio sūrio makaronai

Kategorijos