Publikavimo data: 2025-08-19
Soba su rūkyta vištiena ir baklažanais
Soba pagrįstai laikoma viena skaniausių japonų virtuvės makaronų rūšių. Jie yra tvirti ir tankūs, bet maloniai minkšti ir švelnūs. O derinant su aštriu pikantišku rūkytos krūtinėlės, paprikų, sojų padažo ir baklažanų skoniu, nuo jų neįmanoma atsiplėšti. Tai mažai kaloringas patiekalas, su kuriuo bet kokia dieta ir formos palaikymas nebus našta. Suteikite sau malonumą valgydami teisingai!
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite juostelėmis, baklažaną nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, saldžiąją papriką - taip pat.
Žingsnis 2
Įpilkite vandens ir palaukite, kol užvirs. Į puodą sudėkite šobą. Makaronus virkite pasūdytame vandenyje 15-20 minučių.
Žingsnis 3
Vištienos krūtinėlę apkepkite sojų padaže, suberkite sezamo sėklas, baklažaną, papriką ir pipirus. Pagardinkite druska. Kepkite ant vidutinės ugnies 10-15 minučių.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite soba ir virkite dar 10-15 minučių, kol patiekalas visiškai išvirs.
Žingsnis 5
Jūsų soba jau paruošta! Patiekalą galima patiekti!
Kategorijos