Publikavimo data: 2024-09-16
Soba su skrudintais anakardžiais ir brokoliais
Soba yra labai populiarūs grikių makaronai Japonijoje, kurie patiekiami beveik kiekvienoje įmonėje. Soba tokia populiari, nes turi mažai kalorijų ir yra gerai virškinama. Yra daugybė receptų, soba ruošiama su mėsa, paukštiena arba daržovėmis. Mūsų recepte pateiktas neįprastas, bet labai skanus derinys: skrudintų riešutų ir šviežių brokolių skonis. Patiektas patiekalas atrodo labai įspūdingai, jūsų svečiams tikrai patiks.
Žingsnis 1
Riešutus smulkiai sukapokite ir šiek tiek paskrudinkite. Brokolius išskirstykite žiedynais ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Išvirkite makaronus. Giliame dubenyje sumaišykite riešutus, sezamo sėklas, sojų padažą, aliejų ir medų. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką ir imbierą. Pastatykite keptuvę ant ugnies, kai ji įkais, įpilkite šiek tiek aliejaus ir supilkite gautą mišinį. Tada sudėkite česnaką, imbierą ir brokolius. Troškinkite 5 min.
Žingsnis 3
Tada sudėkite virtus makaronus, gerai išmaišykite ir apšlakstykite citrinos sultimis. Maišydami virkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Paprikas supjaustykite plonais žiedais ir suberkite į makaronus (kiekį pasirinkite individualiai).
Kategorijos