Soba su sūriu ir grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Soba su sūriu ir grietinėle

Soba atkeliavo iš japonų virtuvės. Šie rudai pilkos spalvos makaronai, gaminami iš grikių miltų, yra tradicinis Tekančios saulės šalies patiekalas. O patys japonai šį patiekalą vadina greituoju maistu, nes jis greitai paruošiamas ir jo galima nusipirkti bet kurioje gatvės greitojo maisto užkandinėje. Tokie makaronai dažniausiai patiekiami be sultinio ir kartu su įvairiais padažais. Siūlome gaminti soba su sūriu ir grietinėle. Šis patiekalas leis pajusti Japonijos skonį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
336 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Soba su sūriu ir grietinėle Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Soba su sūriu ir grietinėle Žingsnis 2
Išvirkite šobą pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Nusausinkite, supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Soba su sūriu ir grietinėle Žingsnis 3
Sudėkite makaronus į įkaitintą keptuvę, suberkite sūrį ir grietinėlę. Pagal skonį pagardinkite druska. Išmaišykite ir nuolat maišydami virkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Soba su sūriu ir grietinėle Žingsnis 4
Išdėliokite paruoštą šobą į lėkštes ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, antrieji patiekalai iš miltų, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Makaronai, Azijos makaronai, šuo, sojų padažo patiekalai, vaizdo įrašo receptas, receptų knyga, makaronai su sūriu, krevečių makaronai, grietinėlės pasta, kreminiai makaronai, kalmarų makaronai, kreminio sūrio makaronai

Kategorijos