Publikavimo data: 2025-08-18
Soba su varške, vištiena ir špinatais
Soba yra tradicinis Japonijos patiekalas. Šiuose mažai kaloringuose makaronuose yra daug naudingų vitaminų ir mikroelementų, tokių kaip geležis, kalcis, fosforas, cinkas ir magnis. Visi šie mikroelementai padeda palaikyti geresnę mūsų organizmo būklę. Be to, soba yra labai sotus pietų ar vakarienės patiekalas. Pagal mūsų receptą patiekalas tampa neįtikėtinai minkštas, su kreminiu poskoniu. Sūris patiekalui suteikia pikantiško skonio, o vištiena suteiks energijos visai dienai.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais Grikių makaronus išvirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje. Paruoštus nusausinkite ir nuvarvinkite į sietelį.
Žingsnis 2
Įdėkite keptuvę ant ugnies, kai ji įkais, sudėkite sviestą ir špinatus. Tada sudėkite vištienos gabalėlius. Viską gerai išmaišykite. Troškinkite, kol vištiena bus pusiau iškepusi.
Žingsnis 3
Supilkite pieną ir gerai išmaišykite. Tada sudėkite varškę ir troškinkite, kol vištiena iškeps.
Žingsnis 4
Tada sudėkite makaronus, gerai išmaišykite ir leiskite jiems įsigerti į padažą.
Žingsnis 5
Paragaukite, ar patiekalas yra sūrus, ir, jei reikia, įberkite daugiau druskos.
Kategorijos