Publikavimo data: 2024-06-22
Soba su vištiena ir ananasais saldžiarūgščiame padaže
Soba su vištiena ir ananasais saldžiarūgščiame padaže - labai skanus ir aromatingas patiekalas. Jis paruošiamas greitai ir paprastai. Grikių makaronai su šiuo deriniu patiks japoniškos virtuvės mėgėjams. Šį patiekalą galite papildyti kitais ingredientais arba pakeisti padažą pagal savo skonį. Vištienos, ananasų ir saldžiarūgščio derinio derinys yra gana neįprastas, todėl jį verta išbandyti bent kartą. Japonijoje grikių makaronai patiekiami ir atšaldyti, ir karšti. Siūlomas receptas skirtas karštiems patiekalams.
Žingsnis 1
Supjaustykite ananasą griežinėliais.
Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis.
Žingsnis 3
Iš anksto išvirkite soba pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite ananasus ir vištieną ant vidutinės ugnies 4-5 minutes.
Žingsnis 5
Įpilkite saldžiarūgščio padažo. Maišykite ir kepkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 6
Vėl sumaišykite visus ingredientus ir sudėkite iš anksto išvirtą soba. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Maišydami kepkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 7
Soba su vištiena ir ananasais paruošta! Patiekite karštą, pagal skonį papuoštą žolelėmis. Gero apetito.
Kategorijos