Publikavimo data: 2024-06-16
Sodraus skonio chakhokhbili su daržovėmis
Chakhokhbili turi daug privalumų maistinės vertės ir maistingumo požiūriu. Kaip ir bet kuris kitas gruziniškas patiekalas, jis ruošiamas su daugybe prieskonių, turinčių antibakterinių savybių. Vištienoje gausu baltymų, vitaminų ir mineralinių medžiagų. Tačiau net ir atmetus maistinę patiekalo sudedamąją dalį, chakhokhbili yra skanus ir aromatingas patiekalas, kuris džiugins ne tik jūsų skonio receptorius, bet ir pakels nuotaiką.
Žingsnis 1
Vištienos gabalėlius sudėkite į keptuvę be aliejaus. Apkepkite iš visų pusių. Sudėkite mėsą į katilą.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Į keptuvę, kurioje kepė vištiena, įdėkite sviesto ir pakepinkite svogūnus, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 3
Paprikas supjaustykite juostelėmis. Pomidoruose padarykite kryžiaus formos įpjovas, 5 minutes pamirkykite juos verdančiame vandenyje, tada nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite svogūnus, paprikas ir pomidorus ant vištienos, sumaišykite ir troškinkite 15 minučių.
Žingsnis 4
Įberkite druskos, pipirų, susmulkinto česnako ir susmulkintų apynių. Viską sumaišykite ir troškinkite dar 10 minučių. Troškinimo pabaigoje sudėkite smulkintas žoleles, išmaišykite ir išjunkite. Palikite pastovėti.
Kategorijos