Sodri mėsa su pomidorų pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sodri mėsa su pomidorų pasta

Guliašo metodu paruošta mėsa visada bus puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Ji nepaliks nė vieno alkano ir ilgam pasotins. Bet koks garnyras prie jo sužibės naujais skoniais ir aromatų natomis - ar tai būtų bulvės, ar grikiai, ar ryžiai. Šiam patiekalui skirtų produktų dažniausiai galima įsigyti, su jais nesudėtinga dirbti. Mėsa gaunasi sodrios, bet švelnios tekstūros.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sodri mėsa su pomidorų pasta Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Siųskite ją kepti įkaitintame katile su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 2

Sodri mėsa su pomidorų pasta Žingsnis 2
Keptuvėje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir tarkuotas morkas. Išmaišykite, pagardinkite druska ir pipirais. Tada sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite ir supilkite miltus. Maišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Sodri mėsa su pomidorų pasta Žingsnis 3
Į mėsą supilkite vandenį arba sultinį (mėsos ar daržovių sultinį), sudėkite žirnelius, lauro lapus ir virkite apie 30 minučių, priklausomai nuo mėsos dydžio. Tada sudėkite troškintas daržoves, išmaišykite ir virkite dar 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos