Publikavimo data: 2024-06-09
Sodri mėsa su pomidorų pasta
Guliašo metodu paruošta mėsa visada bus puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Ji nepaliks nė vieno alkano ir ilgam pasotins. Bet koks garnyras prie jo sužibės naujais skoniais ir aromatų natomis - ar tai būtų bulvės, ar grikiai, ar ryžiai. Šiam patiekalui skirtų produktų dažniausiai galima įsigyti, su jais nesudėtinga dirbti. Mėsa gaunasi sodrios, bet švelnios tekstūros.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Siųskite ją kepti įkaitintame katile su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Keptuvėje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir tarkuotas morkas. Išmaišykite, pagardinkite druska ir pipirais. Tada sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite ir supilkite miltus. Maišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Į mėsą supilkite vandenį arba sultinį (mėsos ar daržovių sultinį), sudėkite žirnelius, lauro lapus ir virkite apie 30 minučių, priklausomai nuo mėsos dydžio. Tada sudėkite troškintas daržoves, išmaišykite ir virkite dar 15-20 minučių.
Kategorijos