Publikavimo data: 2024-06-09
Sodri mėsos sriuba su Pekino kopūstais
Gausi ir soti sriuba su Pekino kopūstais - idealus patiekalas šaltuoju metų laiku. Sriubos yra geras sprendimas tiems, kurie laikosi sveikos gyvensenos. Šis patiekalas - ne išimtis. Be to, ši sriuba yra labai maistinga dėl didelio kiekio daržovių.
Žingsnis 1
Į puodą su daržovėmis supilkite vandenį, įberkite druskos ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Atskirame inde įmuškite kiaušinį, sudėkite maltą mėsą, miltus, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Į maltą mėsą įberkite prieskonių pagal skonį. Suminkykite vientisą masę ir formuokite rutuliukus, kad jie būtų maždaug vienodo dydžio ir svorio.
Žingsnis 2
Mėsos kukulius apvoliokite miltuose ir sudėkite į puodą su daržovėmis. Užvirinkite sultinį, sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu. Po 10 minučių į sriubą įmeskite kopūstus, gerai išmaišykite ir virkite dar 5 minutes. Pabaigoje sudėkite smulkintas petražoles ir virkite sriubą dar 5 minutes.
Kategorijos