Sodri mėsos sriuba su Pekino kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sodri mėsos sriuba su Pekino kopūstais

Gausi ir soti sriuba su Pekino kopūstais - idealus patiekalas šaltuoju metų laiku. Sriubos yra geras sprendimas tiems, kurie laikosi sveikos gyvensenos. Šis patiekalas - ne išimtis. Be to, ši sriuba yra labai maistinga dėl didelio kiekio daržovių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
51 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sodri mėsos sriuba su Pekino kopūstais Žingsnis 1
Į puodą su daržovėmis supilkite vandenį, įberkite druskos ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Atskirame inde įmuškite kiaušinį, sudėkite maltą mėsą, miltus, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Į maltą mėsą įberkite prieskonių pagal skonį. Suminkykite vientisą masę ir formuokite rutuliukus, kad jie būtų maždaug vienodo dydžio ir svorio.

Žingsnis 2

Sodri mėsos sriuba su Pekino kopūstais Žingsnis 2
Mėsos kukulius apvoliokite miltuose ir sudėkite į puodą su daržovėmis. Užvirinkite sultinį, sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu. Po 10 minučių į sriubą įmeskite kopūstus, gerai išmaišykite ir virkite dar 5 minutes. Pabaigoje sudėkite smulkintas petražoles ir virkite sriubą dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos