Sodri mėsos sriuba su Pekino kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sodri mėsos sriuba su Pekino kopūstais

Gausi ir soti sriuba su Pekino kopūstais - idealus patiekalas šaltuoju metų laiku. Sriubos yra geras sprendimas tiems, kurie laikosi sveikos gyvensenos. Šis patiekalas - ne išimtis. Be to, ši sriuba yra labai maistinga dėl didelio kiekio daržovių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
51 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Sodri mėsos sriuba su Pekino kopūstais Žingsnis 1
Į puodą su daržovėmis supilkite vandenį, įberkite druskos ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Atskirame inde įmuškite kiaušinį, sudėkite maltą mėsą, miltus, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Į maltą mėsą įberkite prieskonių pagal skonį. Suminkykite vientisą masę ir formuokite rutuliukus, kad jie būtų maždaug vienodo dydžio ir svorio.

Žingsnis 2

Sodri mėsos sriuba su Pekino kopūstais Žingsnis 2
Mėsos kukulius apvoliokite miltuose ir sudėkite į puodą su daržovėmis. Užvirinkite sultinį, sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu. Po 10 minučių į sriubą įmeskite kopūstus, gerai išmaišykite ir virkite dar 5 minutes. Pabaigoje sudėkite smulkintas petražoles ir virkite sriubą dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su kiauliena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, šurpa su kiauliena, sriubos su kiaulienos šonkauliais, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su kiauliena

Kategorijos